I Pregnant 7 Weeks.. Today Blendding Kluar Drah Tpi Bukn Merah Dia Coklat Gelap2... Siapa Pernah Alami Begini... Hrp2 Semua OK... 5 Tahun Menunggu Zuriat??

Normal or x??

15 Balas

Baru je kena hri tu, byk sangat keluar warna coklat tu, tpi doktor cakap tu normal cuma kalau banyak sangat keluar time tu doktor sarankan untuk rehat sebab satu simptom nya byk bergerak, stress, buat banyak keje

5y ago

no need to worry sis, i pun pernah mcm ni, samr answer from doctor...maybe kena rest banyak..relax sis..