I Pregnant 7 Weeks.. Today Blendding Kluar Drah Tpi Bukn Merah Dia Coklat Gelap2... Siapa Pernah Alami Begini... Hrp2 Semua OK... 5 Tahun Menunggu Zuriat??

Normal or x??

15 Balas

my 1st pregnancy aritu sma mcm u sis kandungan bru 7 mnggu tp ada kluar darah.darah kluar tu pun bkn shari dua tapi selang bberapa hari ada kluar drah sikit2..skli check dgn doctor rupanya kandungan d luar rahim😢 better cpt2 pegi chck sblm apa2 serius blaku

5y ago

kandungan skang da masuk 28 weeks. uri masi kat bawah.. tp da x bleeding dah la.. doktor xda suntik apa2. cuma doktor dah ckp yg nti brnak sy confirm c-section.. 😭😭