Assalamualaikum momys, Normal kah scan 6weeks x nmpk apa² lagi, kantung pownn x nmpak lgi #anakfirst

Scan 6wekks

5 Balas

Normal sis, saya 8weeks pun baru nampak kantung. Scan 12weeks alhamdulillah dah nampak baby bergerak aktif sekali dengan heartbeat dia. Selagi takda cramp perut yg teramat sangat & apa2 discharge dari vagina (spotting/bleeding) insyaAllah kandungan sihat dan kuat.

2y ago

allhamdulillah....semoga awak dengan baby shat² selalu... allhamdulillah lega sikit dengar... so far x da juga bliding

Normal tu sis. Saya pun macam sis juga haritu. Pergi scan 6 minggu nampak kantung je. Repeat lagi sekali masa 8 minggu baru nampak 🤗

2y ago

ok sis... tq

sy 6w scan kat hospital swasta.. dah ada janin n heartbeat.. kdg scan d gov atau klinik swasta x nmpk..

2y ago

allhamdulillah semoga sis dengan baby shat....Sya scan kat swasta juga....tapi x nampak apa² lagi

its normal sis..sllunya 10weeks ke 12weeks bru bleh nmpk

Wsalam period regular ke?

2y ago

Boleh tunggu 2w & minta dktr scan dari bawah.