Cecair

Normal tak keluar cecair di kemaluan berwarna kuning...

1 Balas

Slalunya sis tak normal sis. Kena ke klnik utk dptkn rawatan lanjut. Dan ada tak sis cium bau tidak menyenangkn di bahagian kemaluan? Dan gatal? Sekiranya ada, itu tandanya sis mengalami jangkitan. Kalau tak dirwat, khuatir nnt akan menyebabkan jangkitan menaik ke rahim dan menyebabkn pecah air ketumban. Risau bayi lahir pramatang dan dpt jangkitan

5y ago

Kalau rasa gatal sama bau yg x menyenangkan kan xda juga sis.. Cuma tu jak la cecair kuning hijau macm tu kluar sikit2...