cecair kuning

hi ibu2,pernah tak keluar cecair kuning dari miss v..normal ke ya..sy pregnant 7weeks

6 Balas

sy kluar cecair keputihan yg kuning tu normal tk berbau n sikit je kluar .. sis amalkan jus mamariam insyallah keputihan sis okay ... sblum ni keputihan sy cair campur berketul² n berbau bgtau doc ..doc check ada jangkitan kuman ..doc ada bagi ubat masukkn dekat miss v tp husband tk kasi .. husband risau takut jd apa2 dkt baby .. husband beli jus mamariam Alhamdulillah smpai trimester 3 ni sy masih amalkan ... keputihan sy dh ok n x berbau

Klu ada bau yg kurang mnyenangkan tu tak normal. Klu g clinic swasta doc bg ubat masuk kat faraj. Klu kat KK dia ambik sample kputihan tu rasanya la. Apa2 pun better g check dgn doctor ye😎

takut keputihan sis ...saya dh 36 minggu mcm tuu ..bila saya ckp dgn doktor ..doktor check kata keputihan ..

2y ago

haah sama la,bimbang jugk masatu sebb baru 7week.. pastu buat kerja rumah sampai letih sngt".. tup" keluar warna kuning.. mcm setitik je.. inshaAllah x de apa.. Alhamdulillah dr awal sampai now 11 week xde spot/bleeding ke apa Alhamdulillah..

Hai sis nak tanya, macam mana ya ttg keluar cecair kuning?

Pergi la cek kt hosp

keputihan