cecair berwarna cokat

kandungan saya 26mggu 3hari ... normal ke keluar cecair berwarna coklat

2 Balas

ni betul.. sy hari tu pun waktu 24 weeks kuar cecair cokelat in which x sure darah ke keputihan... lepas tu terus g H. serdang .. Dr cek2 dia cakap all normal tp next week kena g jumpa pakar O&G kat H. Serdang utk review results sample liquid cokelat tu

kalau ada cecair yg berwarna tu sebaiknya terus ke klinik @ hospital ya utk pemantauan. nurse KK selalu pesan kat saya kalau keluar darah @ seakan darah terus refer doktor