5 week 6 day

Normal tak kalo trimester pertama dah start sakit pinggang manja2 ? Sy baru nak masuk 6 week.

7 Balas

Normal sis. Nah, sedikit panduan bagaimana nak hilangkan sakit belakang itu: https://my.theasianparent.com/sakit-pinggang-ketika-hamil

Samaaa....saya pun 5 week 6 day...sakit pinggang,cepat pnt n kadang2 sakit kat area perut....hope everthing ok..

5y ago

Ooo kite yg 2nd tp yg first tu xde rezeki...lg berdebar...27hb ni kite buat appoitment checkup kat pakar swasta..if everthing ok baru bukak buku...

Normal sgt sis.. Tgh mengalami 😂

Normal kot sis, sbb sye pn mcm tu.

Normal je

Normal..

Normal.