ank kurang tidur siang

Normal Tak kalo bayi usia 5 bulan 12 hari tidur siang sekejap2 dlm 3 sesi hanya setengah jam? Tp bila tidur mlm dlm pkul 10 keatas ok

3 Balas

Normal..masa dlm hari biasa bby tido je..dah makin besar dia dah mkin pandai nak main..siang kurang tido. Tapi klu mlm dia tido tak bjaga smp kol 1,2 pagi kira ok lah..nti lagi besar lain plak ragam nya..kataorg tiap2 bulan peelnya berubah2

Normal kot sbb ank sy pun 5 bulan lebih skrg. Sama mcm ank sis. Tidur kejap je siang tp 2/3 kali. Malam skrg tidur lambat, pukul 10 ke atas baru tidur 😁

baby banyak makan manis ke? kalau siang tu normal. malam tak sure. selalunya baby tidur 8 9 mcm tu.