upt

Normal tak kalau upt tak terang haritu buat upt 2,2 line terang sekarang ni Line pudar pula

upt
26 Balas

Check upt hari2 ke? . Rasanya xpelu tiap Hari sis . If da Tau pregnant jupe Doktor & scan.. Sebab apa. . if la result upt latest kabur dari yg mula. ..kan akan buat sis risau...hormone hcg Makin kurang ..

4y ago

Positif slalu k.. cool.. jgn stress Sgt .takut.. check upt hari2.. buat sis stress.. Insylh kalau da rezeki.doa & jaga diri selalu