upt

Normal tak kalau upt tak terang haritu buat upt 2,2 line terang sekarang ni Line pudar pula

upt
26 Balas

Upt mmg musykil jgk kdg2. Buat penat n kecewa klu bg sy. Trus pg kk, dorg test urine trus dpt tahu. Abis cite. Huhu

2y ago

Btl... Sya kmrn test ada samar2... Rini xdk lak...

Kadang2 kalu jenis upt tu kurang sensitive result akan jadi seperti itu.....Cuba guna upt jenama lain

hai sis nak tnye.. selepas scan tu sis ada check semula ke upt? n adakah line tu kekal samar juga

Ni mmg pregnant..sbb sya punya pun cmtu masa awl² pregnant....

Saya cek mula da tp pastu jd satu line pulak... Isau gak

Normal sis , sy pun sm mcm tu 😊 tahniah ..

Tanda hormone hcg kurang .. petanda xbaik

Positive. Cek lepas seminggu lagi terang

Any update? Sy tgh mengalami sekrg

4y ago

Mcm sy la.. kejap terang, kejap pudar sgt, msa pudar sgt tu, g scan, alhamdulillah nmpk kantung. Selang smggu cek, terang smula, lps 4 hri cek, jd pudar sgt blik😅.. bertabah lah sis.. husnuzon dgn kandungan.. insyaallah slgi x sakit or bleeding, baby ok.. kita doa byk2 spya baby kita sihat.. aamiin

Boleh test lg lepas semnggu sis