KANDUNGAN 7W NAMPAK KANTUNG JE

klau ikut 1st day period, kandungan 7W tapi tadi masa scan nmpk kantung je and size kantung kandungan 4W5D.. normal ke macamni? saya risau

KANDUNGAN 7W NAMPAK KANTUNG JE
3 Balas

Doc kata dgn saya dulu tarikh period tu just estimation minggu kita pregnant. Nak tahu exact weeks mmg kena scan betul tally tak dengan estimation tu. Jangan risau ya

saya check utk 4w masih tak nampak doc suruh refer paakar ni nak tggu 2 mgggu lagi kot bru nmpk

Period normal cycle ke?

1y ago

selalunya normal .. tapi baru2 ni pernah period lmbat 2 minggu and pernah lambat 3 minggu.. hmm risau