Anak pertama, normal ke perut saya kecik tak nampak sgt baby bump. Currently 17weeks

5 Balas

Tapi kalau baju ketat atau time tak pakai baju still nampak bump kan? Cuma kecik je ye? Saya 16 weeks pun tak nampak sangat melainkan kalau saya pakai baju ketat baru nampak

2y ago

Aah, Nampak tapi itulah. Bile dgr org ckp jadi kite ter-risau

jangan risau sis, ikut pada perut dan badan masing2.. jangan risau, yang penting baby membesar dengan baik dalam perut dan sihat walafiat...❤️🥰

benda ni ikut badan. ada yg dah nampak awal, ada yg lambat. macam saya sampai nak bersalin pun orang tak perasan saya mengandung sbb bump kecik 🤭

Sya 17w n kurus.. pon x berapa nmpak.. tapi kalau pkai baju ketat nmpak je ..tapi sya jenis pakai baju longgar kalau pi kerja

sama la kite org asik tye tk nmpk pun perut