31 week tp perut nampak kecik

Haii momies, nk tny normal ke dah 31 week ++ tp perut nampak kecik jee. Risau plak bila doc suruh mkn bnyk2 sbb kata nya baby kecik

2 Balas

Sama dgn sy 🥺 hri tu msa 31w kena jmpa pakar sbb baby kecik, tp alhamdulillah pakar scan takda masalah cuma mgu dpn 33w kna repeat scan dkt sna.. hrap2 baby mmbesar dgn baik, taktahu dh nk mkn byk mna lg.. risau jgk baby first 🥺

Perut sy pn tak besar mana. Tp bila scan bby dh dekat 3kg, 36w 😅 mmg dktr suruh kita mkn lebih skit klu bby kecik.