scan

Normal tak 5weeks scan tak nampak apa lg means kantung pun tak nampak lagi.haritu upt sendiri 3kali buat positif. Lepas tu pegi klinik yang ada lab buat urine test negatif plak. Terus risau sampai sekarang n lepas scan. Doc suruh tunggu 2minggu lagi n scan tengok macam mana tapi rahim kembang n besar dah macam awal2 pregnant atau kembang sebab nak period. Saya tak pernah ada masalah lewat period ?

17 Balas

normal..8mggu bru nmpk..sy 11mggu bru nmpk jantung..

normal . biasa 8weeks baru jelas

Normal. Tgu 7/8 weeks bru cek

Masih awal..

normal

ok

Normal sis. Selalu 7weeks baru akan nampak kantung. Selalu kalau gi klinik line samar diorang akan kata -ve. Kalau pekat baru diorang akan confirm +ve. In Sha Allah ada rezeki tu

5y ago

Ohhh macam tu eh..memang line samar buat sendiri tapi lama2 terang. Tapi tu la result lab tu negatif pulak yang buat risau huhuhu. Tapi ada amek darah jugak untuk cek lagi 2 minggu baru apptment lg tengok result darah..tq sis