Already 9 week+ tapi tak rasa muntah pun.

Is this normal pregnant for 1st bby

32 Balas

Sy pn buat masa nie blom ade alahan muntah². Cuma petang jea sy selalu pening. Kandungan baru 5 weeks.

4y ago

Kita sama..petang baru pening..

Idk why semua org ingat asal pregnant je nak kena muntah, morning sickness. Banyak tengok drama sangat gaya...

4y ago

Trlalu byak soalan mcm ni..nape x mual.nape bb bump x nmpk.da 6w tp bb x gerak lg💆..last upt positv ke x wlahal 2 line...beryukur la yg penting ibu dan bb sihat...

Syukur la xda morning sickness..sis dlu time preg anak petama..hamil 8bulan masih lagi muntah2..

Saya dari ank 1st smpai nak masok 3org..xde alahan.. alhamdulillah klau boleh mmg nak elakkan..

Lain org lain ragam hamil..sy msa pregnant xdak alahan langsung..dua dua anak xdak alahan..

Alhamdulillah kalau tak ada alahan muntah2 tu..kalau boleh semua tak nak lalui..😂

hehe.. jangan meminta sis. takde alahan tak semestinya tak preggy. alhamdulillah.

Normal sis sYa smpai nk masuk 5 bulan still morning sickness

Untg sis xde alahan...Sye 5bulan alahan masuk bulan ke 6 bru ok🤭

Sy dr first preggy smpai skrg 29week xde alahan,alhmadulillah