Mohon pencerahan

Normal ker klau 6 weeks pregnant, ada rasa sakit pinggang and sakit perut sprti nak period

6 Balas

kalau breast sakit tp xkeseluruhan, mksudnya area bwh,tepi breast yg sakit. puting xda rasa sakit pun.. normal x ye?

normal sis. bawa minum susu panas, bykkan rehat ye. selagi xda bleeding, inshallah tkda apa apa. keep positive 💗

Saya skrg baru 5w5d. Takde sakit pinggang cuma kdg kdg rasa kena cucuk2 kt bahagian rahim belah kanan. Kenapa eh

2y ago

normal tu. rahim tengah mengembang utk janin. keep makan folic acid ❤️ takecare.

Banyakkan minum susu. Sakit mcm cramp senggugut normal selagi takde bleeding atau sakit melampau

2y ago

4bulan lbh normal ke ada cramp

normal sis, skrng Sy pregnant 6 weeks Alami ap yg sis rasa..sakit mcm nk period.

Sy skrg 6 minggu..breast berdenyut saja dan mudah letih..semoga baik2 saja ya..