Tanda Tanda

Assalamualaikum semua. Saya nak tanya, adakah gatal gatal dan naik ruam serta perut asyik rasa cramp and pinggang sakit tu tanda tanda awal proses kehamilan. Masih belum check upt sebab belum tiba waktu sepatutnya period. Mohon pencerahan. Terima kasih

2 Balas

nk period pn simptom yg sama sis.. mcm prgnt.. tunggu delay period sis cek upt .. manatau ada rezeki.. Amin

Waalaikumsalam. Tunggu lewat period nanti test upt ye. Simptom ni boleh jadi macam2.