Cramp Perut

Normal ke baru 4weeks rasa mcm nk sengugut je?kdg² rasa cramp perut Kdg²sakit pinggang..mohon pencerahan.. #firstmom

7 Balas

Itu normal sis sbb rahim kita buat persiapan utk mengembang & sediakan ruang utk baby kite

4y ago

Hihi itu normal la setiap ibu mengandung takut ini itu.. 😘 awk x seorang semua ibu mengandung merasai hal yg same..😚😚

saya 5 weeks 2 day.. rasa cam tuh juga.. ada baca2 artikel, mmg normal.. but,Keep on praying..

Normal sis. Sy masa mengandung 4 week pun macam tu. Now alhamdulillah sy skrg dah 8 weeks.

2w ago

Memang rasa mcm tu sy dah 6 weeks nanti lama lama dia akn hilang sendiri

Normal sis dia mcm proses penempelan mcm tu . Jaga diri baik2 ya

tahniah sis..semoga ibu n baby baik² aja..😇

normal

Saya pun rasa mcm tu. Lg kerap skit pinggang and pedih ulu hati.. hrp baby ok

5y ago

5weeks 2 days. Alhamdulillah