Rasa sakit perut dan pinggang belah kanan

Nak tanya memng pinggang ngan perut akn terasa sakit ke bila kandungan mencecah 5 bln? mohon pencerahan sbb xthn dh rasa sakit ni 🥹 kitanya mngandung ank first nk jd xtau la sngat

5 Balas

Normal. Saya pun rasa camni, now 5 mths. Sampai tak dapat tido, tapi sakit dia tak berpanjangan. Kejap2 je rasa. Kalau tak tahan try check kat hospital.

Sy pun sama. Sakit pinggang sblah kanan sblum masuk 5 bulan. Doctor kata normal

7mo ago

Ya ke? Sbab sy sakit sampai nk tido pun xblh ni tido pkul 11 lbih pkul 2 pagi terjaga sampai pagi 🥲

Better awak pergi check di klinik atau hospital.

sakit sbb apa? awk ada buat apa2 aktiviti lasak ke

Xde la buat aktiviti lasak pun