skrg dah 18week . biasa brp week blh rsa bby gerak ? skrg tak rsa lagi . ni kndungan ke 3 .

normal ke x rsa bby gerak lagi?

22 Balas

Saya 18 minggu dah mula rasa sikit-sikit. Ikut badan individu tu sendiri sis. Ada yang cepat ada yang lambat tapi biasanya 20 minggu ke atas tu dah mula rasa dah.

Normal je awak Sy masuk 20 weeks bru rasa geli geli je Kdg2 kalau baby bg kerjasama rasalah dia kicking sekali dua 🥴 Sabar yaaa. Sikit lg rasa dia poco poco dlm perut 😬😬

depends ats badan awk. lain org,lain rasanya. mcm sy yg 1st rasa dlm 20 week gtu. yg 2nd ni,18week sy dh rasa. tp slow je. berbeza dgn angin dlm perut kalau baby gerak2 ni

samalah kita kandungan yg ke 3..sy 17 minggu..sy yg kali ni cpt rasa tp xkerap lah..ada masa tertentu jer baru rasa baby gerak..😊

sy 15 week dah rasa gerak halus . lepas tu kejap ada kejap hilang .. time rasa yg betul² masa 20 ke atas kuat dia tendang ..

sy nak msuk 6 bln bru rse.. sb prut tebal..tu pon rse dye gerak2 je la mcm bubble..n first baby hehe

saya 21w baru rasa. tu pun mcm denyut and bubble. yg betul2 rasa masa 23w. tu pun halus je

depends dr bdn puan,biasanya 20 minggu br rasa dan kdg dah 20w pun blm tentu blh rasa

sy 15w rasa smooth je skit2...tp banyk bby mengeras je. kndungan ke 3 anak pertama...

okay .. tq smua yg respon .. sbb sy bru lps excident bln lps , tu yg was² ..