mengantuk pening sentiasa

Normal ke utk wanita mengandung baru 8 minggu mengalami keletihan melampau..suami ckp jgn layankan perasaan..tapi badan mmg rasa letih nak tido je seharian???

44 Balas

Sy masa bby first mcm tu. Pergi keje pun nasib bos memahami,suruh sy rehat je dalam ofis.dengan tak sedap badan. Makan tak selera..makan je muntah..alhamdulillah yang kedua ni Allah mudahkan semua.tak ada alahan. Malah boleh cergas aktif sampai org tak percaya pregnant. Alhamdulillah sangat.