Selera makan drop?

Normal ke untuk ibu mengandung hilang selera makan? I'm about pregnant in 8 weeks right now, tiba-tiba saja kurang selera makan. Buka buku pink pun lambat lagi, appointment 18/7 hb. Risau kat baby dlm perut.

23 Balas

normal. makan sikit2 tapi kerap. cuba try & error. kalau xboleh makan nasi cuba makan mee ke. bihun ke. roti ke. yg penting awak makan. sebab baby perlu nutrisi utk membesar dlm rahim awak. makan juga buah buahan atau kekacang