TAK ADE REZEKI

Assalammualaikum... hari tu sye ade tnye psal bleeding wktu hamil.... hari first sye pegi jumpe dkter, dkter scan ckp kndungan ok... dkter cek jalan, mang ade bleeding... balik dr hsptl tros bleeding byk smpi ke hari ketiga turun segumpal darah beku dan bercampur daging... sakit perot yg amat2 sakit...pegi hsptl balik, dan dkter pun dah sahkan saya gugur.... dkter bg injection kecutkan rahim... bukan rezeki saya lagi... wlupun anak sulung... hope ade rezeki lagi lepas habis pantang nie... skrg saya masih berpantang baru hari ke 4.... dan arwah baby, saya namakan muhammad adam rizqi.... anak syurga saya.... hati memang sedih, x de semangat... alhamdulillah husband sntiase buat sye trsenyum.... hope ibu2 yg masih awal kehamilan, jage diri ye... jgn buat keje2 berat, jgn stress.... terima kasih pd yg mndoakan hari tu tok saye..... ????

2 Balas

Insyaallah sis..ada rezeki nanti.saya pun gugur bulan 3 hari tu time 11 week..dua bulan lepas tu lekat balik.saya pantang dua mggu..harap2 kandungan kali ni menjadi la.

insyaAllah.. pantang 2 minggu ya sis.. sbb first pregnancy pn sy miscarriage jugak.. alhamdulillah skrg tgh tunggu hari nak bersalin.. doakan sy pula ya sis..