Bleeding 19minggu 6 hari

Hari kedua bleeding. Semalam pegi emergency scan baby n masuk muncung itik alhamdulillah semua oke. Tapi dokter kata treated miscarriage. Tak tao apa punca turun darah. Semalam keluar ketul2 darah beku sikit. Hari nie darah cair je. Ada tak sesapa ada pengalaman mcm nie? Perut elok ja x de sakit Pape. Baby pun alhamdulillah elok gerak. Tapi kenapa still kua darah. Saya risau. Ade fibroid. Fibroid boleh jadi punca kua darah ke?

2 Balas

kalau fibroid kacau bby mybe boleh menyebabkan bleeding. tgok kedudukan n size fibroid. just total bedrest je sampai bleeding stop.

2y ago

dokter kata x kacau baby. saiz pun kecik lagi baru 5cm mcm tu . pegi emergency dokter pun x tao apa punca turun darah

Semoga dipermudahkan semua urusan sis ya. Inshaallah semuanya selamat🤲🏻