Nausea

Normal ke takde rasa mual dalam 6 weeks pregnant?

14 Balas

normal simptom awl preggy.. awk akn lalui satu2 simptom tu. jgn panik. ad msa breast akn sakit tegang mgeras. perut rsa x selesa.. bdn rsa pns. tekak mual, xlalu mkn itu ini.. mood swing rse malas lesu nk cri bantal je. 😉 perkara tu semua normal tpy brgntung pd individu, ad yg x lalu simptom yg sma dgn yg kita lalu.. just chill😁 sy 10 week mkn ok.. morning sickness xde, cuma lesu bila ptg. yg penting syukur byk2.

Alhamdulillah syukur x de. Sy dr 5 weeks sampai 7 weeks masih loya, mual, nk muntah. Bkn je nasi x leh masuk, berus Gigi pun x leh. Sampai x tau nk mkn apa. Byk bnde x boleh mkn.

Normal je sis.. kalau boleh org kte jgn mntk.. sbb sy hari tu mual teruk sngt.. smpai muntah poen keluar kuning je.. nk mkn xboleh minum pown xboleh asyik nk tido je.. huhuhu

Normal kot... Sy alhamdulillah takde rasa mual takde muntah syukur sgt2🤲. Skrg dah 31w

Macam sy alhamdulillah smpai skrg takde alahan

Normal.. Lg best xda.. Mkn bselera lg😂

Baguslah xmual2,xde muntah...normal jer..

Normal..lain org lain cr preggy nya..

Normal sy 2 bulan bru ad

Normal.. ☺️