ank 7bulan 3hari

normal ke tak ye bby xmau lg mkn? fening umi pikir nk bg mkn ap lg?

2 Balas

nk tmbuh gg kot sis . gatal gusi jdi slera on bantut . bg je mne yg dy rse boleh mkn . skit2 pn xpe sis asal kn perot xkosong . susu kn lebih on xpe

4y ago

mksd sy bg bubur yg bkn blnder . tpi yg kita msk nmpk mcm butir2 nasi . tpi ad air la bubur ny . ibarat minum air ad jelly . mcm tu la . klau da besa sikit sy kentg ke carot ke sy potong2 jari rebus smpai lembut pastu bg dy pgg sndri mkn . xd trcekik pn sis . yg tecekik ny klau bg keras2 dn yg trgumpal besa2 . uhuhu .

mungkin nak tumbuh gigi..

4y ago

now umo dh masuk 8bulan3hari huhu still xmau mkn sis.. nk masuk mulut tu kemain payahhh dy mengamuk menangis mcm kne dere😂