Scan 10w tapi masih kosong dan tak dengar jantung baby.

Normal ke? Sy risau sangat sbb dah pernah gugur sebelum ni

6 Balas

sy pulak scan 8 mggu artu kantung pn xikot sy pnya las priod..dlm 5mggu kntung sy.jauh 3 mggu dkter kata norml..risau jugak la tkt jd kntung ksong xmnjdi.. lpas 2 mggu sy p scan blik alhamdulillah..ad janin n jntung..tp sy pnya usia kdungan 8 mggu..

nanti repeat scan lagi, cuba try buat dkt doktor pakar sonovision. Harga bawah 50 je, klau time discount 28 pun dpt. nanti masa nk scan tu, tahan kencing dulu ya bg pundi kencing penuh sbb senang nk nmpk baby nanti ☺️

normal nnti 12week g scan balik klau tak nmpk juga minta doc scan kat bawah dah ..sbb klau scan kat bawah lgi jelas nmpk..

norml je sis,sy 8week scan da nmpk kantung n janin heartbeat pn kelip² dah...

sy pun Hri tu 8 week 3 Hri nmpk baby Dan hanging, tpi syg sy kguguran

saya 9w scan Alhamdulillah kntung dh ada bsama heartbeat