Pregnant 9w0d scan 7w2d

Saya pregnant 9w0d, tadi scan 7w2d, normal tak kalau scan baru 7w2d? Tapi ada jantung, nampak jelas jantung baby. Saya risau sbb sebelum ni pernah gugur, 8wlebih, jantung takde, ukuran 5w lebih, #pleasehelp

3 Balas

okay je. dah ada heartbeat tu insyaAllah ok. jgn overthinking sgt ya. enjoy your pregnancy. mungkin awak punya ovulation terlewat, so proses persenyawaan pun lewat juga. sy pun mcm tu. sbb jenis period tingtong. now alhamdulillah dah 22 weeks 😊

normal jaa....kdg² psnyawaan blku lmbt...mcm sy 2kli prgnant due date ikut period dgn scan jauh jrk lri nya...kndgn ikutkn dh 13w tp scan bru 5w...skrg dh 19w5d dh bby nom 2...

2y ago

sy ikut trik period dh 12+ tp scan bru npk kntung shja bru 4w....

Beza 2w ok lg. Asalkan dh nmpk kelip2 jntung dia. Nnti dktr akn pantau lg.