Spotted at 6 weeks

Normal ke spotted at 6 weeks

36 Balas

sy pn sama..kandungan bru 6 weeks..lately ni dh 4 hari ada keluar darh coklat..mula2 skit tp smkin hr mcm byk juga..tp perut xsakit..bhaya ke x yer?

2y ago

In Shaa Allah..smoga kandungan awk membesar Dan baik2 aje.smoga slmt sehingga bersalin.. Aamiin

Sy smlm ad keluar drah coklat doc bgi ubt kuatkn rahim.. klau ikut hri 1st period Sy dah 6 minggu tpi doc scan kira ukuran kantung Bru 5minggu 5 hari dgan 5 minggu 3 Hari. Doakn kandungan Sy sihat.. Ni kli ke 3 prgnant.. Yg 1st ektopik yg ke 2 kntung kosong.

x normal..sy pun sama..terus sy ke hospital swasta..doktor scan..lepas tu doktor cucuk n bg ubat kuat rahim..sy scan untuk 7 mggu dah nampak jantung baby

2y ago

Kalau 6-7 weeks tapi tak ada apa apa spotting still okay ke? Folic acid memang dag start ambil lepas tahu pregnant.

assalamu'alaikum saya nak tanya buat buku pink kena tunggu kandungan berapa minggu ye?. tolong bagi pencerahan.. saya baru first time

2y ago

ikutkan 12w, tapi sy masa 10w kat kk.. maybe depends kk juga kot, kalau swasta rasanya boleh je buka awal

Hi, first time being a title as a "mom"😍 boleh tanya check dekat Pregnant test kata pregnant 3+ bermaksud kandungan 3weeks to 5 weeks yea? kalau macam ni, dah boleh check up atau pun tunggu beberapa minggu lagi?

sama dgn sy sis.. sy pon bru 6minggu jgk.. dah 3 hari keluar darah.. tapi xbyk.. jumpa doc dia ckp normal jgk.. cuma yela kita nie ibu ad rasa risau jgk kan.. mtk semua baby ibu2 semua sihat termasuk sy ye

2y ago

skrg sis mcm mana .kandungan okay x ?

spotted sahaja terus ke klinik.. setiap orang xsama pengalamannya.. normal untuk dia belum tentu normal untuk kita.. apa² pon moga dipermudahkan segala urusan dan dilindungiNya

sy 6week pg ni kelua darah merah😭 sblm ni pena gugur bln 9 taon lps....ni pregnent blik tp kli ni kua darah merah....adakah itu tnda keguguran lg😭😭😭😭

Saya Pon Sama 😥 Risau Sangat2 . Skrg 6 weeks . Spotting Start 5 weeks 4 day sampai skrg tk berhenti . Doakansaya dan baby sihat ya . First baby Ttc dah 3 thun

2y ago

Tak dpt diselamatkan . Doctor sahkan Saya left ectopic dan dh cucuk kimo . Lepas 6 bulan Baru boleh preggy balik .

saya pun macam tu dah seminggu x skit pun dah check doctor nampak kantung je so kena tunggu 3weeks katanya harap2 la x de pape sbb ada resiko gugur juga