Spotted at 6 weeks

Normal ke spotted at 6 weeks

36 Balas

Nak tanya kenapa rasa sakit di bahagian rahim.. klu dlm stu hari.. sakit sgt.. mcm sggut gtu.. tp takde kuar ape2 blood spot 😵‍💫 tp sakit 🥲

sy pun 6minggu 5hari .. baru ade spotting ... sikit jela . xde blending .. doa kn kandungan sy baik2 ya kwn kwn semua ...

2y ago

Better terus p klinik

hari nie start jmp doktor,kandungan 6ming tpi baru kantung yg terlihat..itu normal ka?

2y ago

Normal tu sis sy pon mcm tu. sekarang dh 13 weeks. Nmpak dh jelas. 6mggu awal Lagi

i pun sma..ade spot 2x. msa tu blm taw pregnen.rsnye dlm 4weeks gtu. skrg 6weeks

Sama lh sy bru² tdi . Trkejut jgk . Tpi sy tkthu lh itu normal or tak ye

mt ptg saya 6 minggu 5hari tapi ne hari suda 9 hari dara nda bernti

Kalau da keluar bleeding tu dikire tak normal. Gi hospital cek

salam semua,saya dah masuk 6minggu hari 4 dari hariini😊

sis , amalkan jus ma mariam , in sya allah

x normal tu sis . bgus p jmpa dr