saya baru mengandung anak pertama, kerap sangat lapar. Dah makan, 5 minit lepastu lapar lagi.

Normal ke? Sekarang tengah taip pun masih lapar. #6weeks

2 Balas

Normal sbb awal kandungan selalu mcm ni, terlalu lapar, terlalu mengantuk, terlalu penat. Saya awal mengandung dulu dinner sampai 4x 🥲 nafsu badak

3y ago

Alhamdulillah kalau suami jenis memahami. Macam suami sy, dia tak paham 😅 semua nak complain 🤣

Normal. Sebab tu kena sediakan makanan ringan mcm biskut ke roti ke utk lapik perut. Jgn mkn jajan pulak