punggung sakit

Normal ke pregnant punggung sakit ..

9 Balas

Normal tu... Ponggong, pinggang Tulang tongking.. Kelengkang.. Tu semua mcm nk tanggal dah.. 😂😂 Nak baring nak bangun keletak keletuk bunyinya.. 😅 Akk ni dah 36w4d.. Sakit tu smua wat tak tau jek.. Rutin harian masih akk buat seperti biasa.. N masih menjahit.. 🤗

5y ago

😂🤣🤣..kan.. Ape pun ni lah pengalaman yg indah tau.. Tak semua orang rasa ape yg kite rasa..

Sama lah kita...saya skg nak masuk 5 bulan...kalau tulang2 kat pinggang ni bila berjalan berasa mcm dh longgar...itu blom lagi anggota badan yg lain...sabar jelah kita ni😅

5y ago

Tulaa sabar jelaa

Sabar ya sis. Perkara normal tu sbb nk menampung berat pd bahagian perut. Bukan setakat punggung je sis semua akan terasa nnt baik tumit, paha, pinggang dll

5y ago

Wc dear

Sy baru 4 bln da sakit2 blkg n punggung kalau duduk lama. terpikir gak kalau dah 8, 9 bulan jadi ape lah nanti 😅

Sy pn sama tp belah kiri...sy plk x blh tido klau x peluk suami...suami belah kiri 😣

Sma la kita sis...ingt sy sorg jea yg sakit...nk tunduk pon susah

5y ago

Semua pergerakan kene slow motion sbb sakit. Huhu

normal sis..sakit tulang2 abis aih..haha..

Normal 😁

Normal sis