overthinking

salam dan hi , pernah tak mummy2 kat luar sana ada perasan overthinking mcm adakah anak kita atau kita akan selamt semasa nk bersalin nnti or overthinking benda2 pelik macam anak kita keluar sihat ke proses bersalin ok ke , sy dh masuk 38 weeks tgh tunggu masa je ni , tpi taktau la bila makin dekt nk due makin terlbih pula overthinking dia,plus now tempoh pkp sy kt rumah sorang2 husband kena kerja , lagi mcm2 overthinking sy fikir please help 😭#firstbaby #PleaseAdvice#pleasehelp

2 Balas

Sama lah saya first pregnant jugak. Tak di nafikan ada overthinking. Lagi time pkp kat sepital semua kena buat sendiri. Sekarang dah 34 weeks. Pengalaman baru. Nak tak nak kena hadap jugak. 💪 Cuma takmo pikir bukan-bukan. Permainan syaiton je tu. In Sha Allah, semua baik-baik je. Pikir positif je selalu, bia semangat kita double positif nak bersalin nanti. 😘

3y ago

sama juga mcm puan ya , semoga puan pun kuat untuk hadapi semua ni ya ❤

yaa sama laa , now dah 38weeks . mcm-ii duk fikir tmbah plak dngn pkp semua kena bt sorang-ii

3y ago

sy due 1/7 tpi doc ckp stanby je ni , waa awk punya due selang berapa hari dri sy punya , good luck ya awk