gerak baby

normal ke nak dekat due ni , pergerakan baby kurang ? sebab perasan nak dekat due ni , kurang menendang

5 Balas

Normal, tp baby sy ni active wlupun dh 3kg lebih. Ada aje kerja nya 😆🤣 Alhamdulillah hari2 cukup 10 tendangan. Klu sy tido, mmg dia ikut tido sekali. Kdg sejam lebih baru dia gerak. Klu x gerak, sy minum air sejuk, letak ais atas perut. So far menjadi 🤭

2y ago

hahahaha samaa laa , kadang pujuk dah , siap gerak2 kan diaa , diaa buat tak tahu jelaa hahaha

sama la. due saya 21/10, dah dekat due ni gerakkan makin lambat tapi still cukup lah 10 kali tu.

2y ago

wahh ! due date kita sama laa ! semoga dipermudahkan awakk !! saya pun still cukup 10 kali , just kadang risauu lamaa jugaa dia tak gerak 😅

Normal… sbb ruang dah terhad.. tp kena kira tendangan tu kalau kurang sangat pon kena hati2

2y ago

kalau normal okay laa , hehe , kita ni risauu . anak first kann huhu

Ya saya pun.. siap nangis kat PAC. Tapi normal je doc ckp sbb dia da sempit

2y ago

heheh siap nangis ek . iyelaa kitaa risauu kan . takut jadi apa apaa yg tak diingini 😖

Sama lah kita. Mlm je dia active.. bila due date?

2y ago

tuh laa tuh , malam pun kadang tak active sangat , due date kita 21/10 ni heheh