BABY MAKIN BESAR MAKIN KURANG GERAK

hi mommy btul ke makin lama makin kurang gerak kalau bby makin nak dekat due / besar ? sebab ada borak dengan kawan dia cakap masa dia prengnat makin nak due baby kurang gerak tapi cukup je 10 prgerakan tu.

2 Balas

yups normal sis as long sis perasan dia ada pergerakkan n ckup 10kli .. kalau yg xde rasa pergerakkan tuu xnormal .. sbb tmpt dh semakin sempit, baby nk bergerak aktif pun agak terbatas

2h ago

uii xlama dah tuu, semoga dipermudahkan segalanya untuk sis dgn baby 🤲🥰 saya bersalin dah sis, anak setahun dh pun 😅

sama LA awak.. due saya dah nak dekat 22hari lagi

40m ago

semoga dipermudahkan segalanya 🫂 xlama dah tuu 🥰