32w. Hari ni baby kurang gerak. Normal x eh ? Sebab sempit dekat dalam ka?

2 Balas

Harini awak active dari sebelumni ke?

Tak sempit sgt lg 32w..

5mo ago

Wlopon ruang sempit pn , kalau baby aktif, aktif jgk. Tt kne tahu pattern baby dia mcamana dlu. Ada byk sbb baby kurang gerak.. mommy ada mkn ubat ke, or mommy aktif sgt smpai x perasan baby gerak.. try makan sejuk or pedas sikit tengok aktif balik x. Kdg baby ada hari dia aktif, ada hari kurang. Yg penting gerakan 10 kali tu mesti ckup.