36minggu

normal ke masuk 36minggu ni kerap sgt sakit pinggang mcm senggugut tu .. ngilu kt bahagian bwh ..

7 Balas

Sama dgn saya sis.. Msuk je 35minggu mmg dah start sakit2 bahagian bawah .. Pastu, msuk 36minggu dia up sikit.. Rsa sakit bahagian bawah+senggugut.. Mungkin nak ready2 rasa sakit melahirkan tu mcm mna 😅😅

Normal sis. Dah third trimester memang selalu sakit mcm tu. Tandanya baby nak bukak laluan bak kata orang tua tua :)

normal lah tu , nnti dekat date lagi lah nyilu kerap buang air kecil area palvik pun nyilu.

Normal sis. Sebab baby dah semakin ke bawah.

normal la tu sis..bby mkin mmbesr..

Bersalin bulan berapa?😊

Sama la Kita 😩