Ingin tahu

Nak tanya kalau kita rasa senggugut kerap kerap tu tanda nak bersalin ke? Sekarang 36minggu 4hari

4 Balas

Klu di sertakan dgn sakit pinggang….klu rasa mcm senggugut je….blum lagi…… Saya pun selalu rasa sengugut tu….lenguh2 paha….tpi pinggang ok lagi…..

betul.. klu tanda nk bersalin dia rasa dlm 4 / 5 minit skli dtg sakit hah tu kena terus pergi hospital

ya sis makin dekat nk beranak lg kuat rasa senggugut.. klu dh rasa mcm x tahan tu mmg nk branak dh tu.

betul