36minggu 2 hari

salam sye nk tnye...normal ke rse skit mcm senggugut tpi slow di bhagian perut bwh tgh2..tpi skit kejp2 pas tu hilanh...#ingintahu

2 Balas

Tanda false contraction . Tapi sis alert ya takut kdg lain org takda turun darah atau air ketuban , know2 dah bukaan besar . Kalau sakit yg teramat drpd biasa terus ke hospital yaa .

2y ago

ohh baik sis..trime kseh yd

org pggl ajar2 rsa contraction. atpn pulse contraction.. tu normal

2y ago

ohhh huhu risau jugak saye...ingt nk bukak cm ke ape...nseb tk g hospitl..tq yee..