Sakit Bahagian Bawah Perut Sebelah Kanan

Normal ke masa 25weeks hamil terasa sakit bahagian bawah perut sebelah kanan?? Kdg2 rasa macam cramp sampai ke pinggang.. Nk gerak pun terasa sakit.. First time rasa mcm ni, ada sapa2 yg pnh lalui?? Ada apa2 pendapat atau tips utk kurangkan rasa sakit

2 Balas

Selalunya 25weeks blom rsa skit perut lg..lbh baik rujuk dr dan scan utk kepastian..

sy 25w juga . tp tak ada sakit bwh perut . sakit pinggul kanan je😅