sakit perut sebelah kanan

Hai mommy's ... Sape pernah Masa pregnant... Rasa sakit perut belah kanan je.. mcm senggugut.. mengiring ke Kanan sakit..baring telentang pun terasa... Kandungan sekarang masuk 6 bulan dah...

2 Balas

Biasanya klu mengiring ke kanan sakit sbb baby disitu..jadi..kena mengiring ke kiri utk mengurangkan sakit..sy pon bt begitu baru xsakit belah kanan..selalunya terjadi apabila kandungan 6 bulan ke atas..

Normal sis.. Tp klu sakit tu sakit sgt dan still berlarutan, blh ke klinik jumpa doc..