sakit kawansan ari2 sebelah kanan

salam semua.. sy baru hamil 9 minggu.. sekarang mengalami sakit kawasan ari2 sebelah kanan dan pinggang pun sakit.. sakit ni in off.. normal ka rasa mcm tu?

8 Balas

sy pun sama.. skrg nk msuk 10w sakit on off.. tp skrg ni sakit tumit melebihi sakit pinggang tu 😅 rsa mcm berat bdan berlebihan dh

Ada juga alami sakit yg sama, especially sakit pinggang. Sekarang alhamdulillah dah selamat lahirkan baby girl

normal .. sy 8weeks sakit bawah ari2 .. pi hospital doctor ckp tu normal sbb baby nk membesar ..

kalau sakit bahagian ari2 kdg2 kncg ktr.. saya 2 kali msk wad sbb kncg ktr

biasalah tu. pregnant baby kot kot. minum air masak byk2 ya

saya pn sama macam tu tapi sebelah kiri 9 week juga.

Saya sampai nak bersalin sakit mcm tu 😂

norma, banyak kan rehat minum air banyk