Sakit Menyucuk belah kanan

Hai, saya first baby, kandungan dlm 4w. Saya rasa menyucuk d sebelah kanan bawah perut termasuk pinggang tepi tu kdg2. Pastu macam berangin belah kanan ni je.

2 Balas

Saya pun ada rasa macam tu, 4wks, Ada rasa takut mengandung luar rahim lepastu tu pergi cek hospital doktr ambil sample darah,. Semua ok, nanti akan hilang lepas 6 weeks macam saya.. 🤗

Better berjumpa doktor untuk pemeriksaan dan kepastian mommy. Take care ye