Sakit perut sebelah kanan

Kenapa ya rasa sakit perut (mcm cramp pun ya) sebelah kanan shj ? Lagi² kalau saya meniarap. Skrg baru 6weeks. #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Cuba jangan meniarap. Selesakan mengiring belah kiri. Masa mengiring tu cuba letak bantal kat belakang belah kanan awak. Kena selesakan diri masa baring 😀

2y ago

Takpe sabar tau. Rehat cukup2. Jangan angkat berat2, tidur je.. nanti dah masuk 2nd trimester inshaAllah hilang sikit2.. ❤️