baru 7 week 4 day

Normal ke klau kerap pedih perut dekat rahim tu kdang2 rasa mcm segugut..dan sakit pinggang kadang2 hilang skejap pastu dtg blik..risau pulak nk brlaku keguguran dari awal pregnant smpai skrg jadi mcm tu tp smpai skrg belum ade ape2 lg pendarahan.hrap2 kandungan sy baik2 saje..sy hrap sgt dpt mengandungkan selama 9 bulan dan melahirkan nya.anak prtama..risau memikirkan nya nk klinik buat buku pink lambat lgi 19.9.2019 nie kena dtg..

1 Balas

Terus je g klinik KK direct ckp.rse sakit..xperlu tunggu KD...lambat...better u terus cek