Keliru pregnant, lambat period @ penyakit

Sepatutnye sy dtg haid 30/9.. tp masuk hari ini hr ke-9 delay.. Skrg nie sy rasa sakit bahagian kiri perut smpai ke rahim dan pinggang belakang belah kiri.. blh dikatakan sdah 4hr.. Alhamdulillah hr nie berkurg sedikit.. sy ada bt test pregnancy tp hanya ade satu line saja.. adakah ini simptom penyakit @ delay period.. sy ingt tunggu lg sehari utk ckupkan 40hr dr tarikh last period utk consult dr..#keliru #adaygadapengalamanmcmsy

3 Balas

sy pun bgtu sis tahun lalu sy x tau sy preg delay period 14 hri last² gugur..skrg sy hamil lagi 6w4d kdg mc terasa sakit bahagian tu sy bnyk kan istifar seja 😥 semoga bayi sy sihat dan selamat...

4y ago

Semoga sis dan kandungan sihat.. aminn

Takpe sis. Tgu lg 2 minggu check upt. Sy delay period sbln baru naik double line

4y ago

Baik sis.. tq

sis jumpa dr & buat check up ya, tu lebih baik.

4y ago

Baik sis..tq