Keliru pregnant, lambat period @ penyakit

Sepatutnye sy dtg haid 30/9.. tp masuk hari ini hr ke-9 delay.. Skrg nie sy rasa sakit bahagian kiri perut smpai ke rahim dan pinggang belakang belah kiri.. blh dikatakan sdah 4hr.. Alhamdulillah hr nie berkurg sedikit.. sy ada bt test pregnancy tp hanya ade satu line saja.. adakah ini simptom penyakit @ delay period.. sy ingt tunggu lg sehari utk ckupkan 40hr dr tarikh last period utk consult dr..#keliru #adaygadapengalamanmcmsy

1 Balas

hurm..better puan g jumpe pakar o & g tuk chck secara details..sm ada puan alami fibroid ke..cyst or etc..mg dpmudahkan segalanya..aamiin