Keluar darah sikit

Normal ke keluar darah setompok dan coklat semasa mengandung

4 Balas

mungkin normal kalau masih di awal kehamilan sebab sy pun mcm tu. tapi sekali je lah keluar dengan jumlah yg sikit. setitik mcm tu. dah jumpa doktor dan doktor kata normal. jangan saja berterusan dan disertai dengan kramp perut yg sangat sakit sampai awk pun tak tahan. apa2 pun better jumpa doktor untuk kepastian 😊

11mo ago

Baikkk

tak normal. saya keluar spotting dari 5w, sampai 7w. semua setitik and sekali seminggu. pergi jumpa doc cakap penempelan sebab baby saya membesar, tapi heartbeat stop at 7w. apa apa darah keluar time preg tak normal.

11mo ago

Sama sis..sy cmtu jgk..ingtkn normal wktu tu sbb spotting coklat tu sikit sgt dlm setitik n nmpk xnmpk,tp berlanjutan hri2…last2 hB baby stop n gugur..

tak normal. apa2 pendarahan masa mengandung adalah tak normal, sikit ke banyak ke coklat ke pink ke. kalau dah confirm pregnant, and tiba2 ada pendarahan, please pergi check up secepat mungkin.

klu berterusan tak normal. klu sekali saja possibly proses penempelan

11mo ago

Saya baru 4 minggu