Keluar darah sikit

Hi mommies, saya pregnant 9weeks, hari ni saya ada keluar setompok kecil darah warna merah cair. Cuma nak tahu, adakah ini normal atau tak normal? Risau juga. 😢#pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing

3 Balas

sis pegi klinik ye xnormal sy dah alami.. 9w jgk kua spotting pk tu bnda biasa lama2 jd byk hari ni g emergency.. dah complete miscarriage😢😢😢xde rezeki sy

1y ago

betul tu sy bgthu kt tt tu sbb ikt pengalaman sy td baru balik dari emergency.. walaupun kua sikit je mmg kene jumpa doc

Boleh pergi klinik terus. Spotting/bleeding tak normal. Doktor akan check. Kalau perlu, doktor akan bagi ubat kuatkan rahim. Moga baik2 saja🤲

bila u pregnant u xboleh keluar darah even setitik pon. x kira lah coklat ke pink ke merah ke darahnya. semua tu x normal.