Kandungan 35 minggu 2 hari

Normal ke kandungan dah msok 35 minggu selalu rasa sakit dekat bhgian ari-ari tu? Jalan pun siksa rasa.."

102 Balas

Saya Bru masuk 30minggu tapi rasa sakit and baby mengeras kasar. Bergerak selalu.Malam2 lagi lah sampai xleh tido. Sy cdg nk ke hospital check keadaan bayi

sis sya pon 35 Minggu 3 hari sekarang sya kena tahan kt wat sebab ada bulan 1 cm tapi bukan tu tk bertambah LG semalam masuk wad NK cepat bagi tambahan cm dia mcm mna yer sis

sya skrg 35mggu bwah prt sakit bila bjln sakit kena pegang bwah prt klu sakit sgt sya jaln plhan saya ddk trus ni btl ke org ckp nak dkt bslin nak buka laluan nak bslin

normal..kepala bayi da turun ke bwh.😁akan seperti itu sehingga bersalin.lpas tue ada lagi yg bertmbh sakit,pinggang,kaki,betis..xdpt tido semua..tp sabar je.

saya pun dah 35w 5d.. tidur tu jangan katalah.. memang tak boleh tidoq. sis termenungg je sepanjang malam ke subuh.. debar kian terasa... Rabbi yassir..

sama lah,kadang2 risau juga kena2 lg mcm rasa cntration, ingat nk brank dah tpi xda tanda2 keluar pulak😅semoga dipermudahkan,iktkn due date 26hb jan..hehee..

Saya telah selamat bersalin 35 minggu. Ingatkan sakit apa la dekat bawah perut tu. Rupanya sakit contractions.

3y ago

boleh tahu ke kenapa bersalin awal ya

samalah kita sis.. pregnant first x pernah sakit ari². pregnant kali ni mcm² sakit 🤧 nak pusing kiri kanan pon sakit.. x lena tido nak tido

Sya PON rsa contraction sakit sgt bahagia bawah ...dh 5 hari contraction dan mengeras perut ...harp2 kita semua di permudahkan bersalin ..amin

saya sakit perut memulas sat2 dtg n hilang . sakit kat bhgian ari2 tu .. lps tu sakit pinggang2 .. nk tdo jgn ckp la mmg xlena dah